Επικοινωνία
info@grecoroots.com

Σχετικά με εμάς

Σχετικά με εμάς

Η Grecoroots δημιουργήθηκε με στόχο τη διανομή ελληνικών γεύσεων κι αρωμάτων, επιλέγοντας ποιοτικά προϊόντα μικρότερων Ελλήνων παραγωγών. Η Grecoroots διανέμει την ελληνική γαστρονομική κληρονομιά σε Ελλάδα κι εξωτερικό και συμβάλλει στην ανάδειξη των ελληνικών προϊόντων και ντόπιων παραγωγών.

Γιατί Grecoroots

Στην Grecoroots, οι κοινές μας αξίες υποστηρίζουν την ηθική κουλτούρα κι αποτελούν θεμέλιο της δέσμευσής μας, ώστε να επιχειρούμε το σωστό. Ακολουθώντας τον κώδικα δεοντολογίας, δεσμευόμαστε στις ηθικές αρχές μας και τις ακολουθούμε καθημερινά. Χρέος της Grecoroots είναι να σέβεται εσάς, να φροντίζει για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας και να ικανοποιεί τις ανάγκες σας.

Οι αρχές μας

Στην Grecoroots θεωρούμε πως οι άνθρωποι είναι τα πιο πολύτιμα περιουσιακά στοιχεία μας. Όλοι οι συνεργάτες μας και οι πελάτες μας αντιμετωπίζονται με σεβασμό κι εκτίμηση. Το μυστικό μας είναι πως λαμβάνουμε τα αποτελέσματα της φιλοσοφίας μας και της συμπεριφοράς μας και χρησιμοποιούμε αντικειμενικές μεθόδους για να τα αξιολογήσουμε με επιτυχία.

Σκοπός της Grecoroots

Σκοπός της Grecoroots είναι να καλύπτει καθημερινά την επιθυμία σας για ποιοτικά και ξεχωριστά προϊόντα, προερχόμενα από την Ελλάδα. Καλύπτοντας τις γευστικές σας επιθυμίες και προτιμήσεις, η Grecoroots γεμίζει το τραπέζι σας με προϊόντα κι αρώματα, με γεύσεις και συναισθήματα, με σκοπό να σας αφήσει την καλύτερη εμπειρία.

Καθώς ο τόπος μας παράγει προϊόντα μοναδικά ανά τον κόσμο, με τη δική τους ιστορία, θεωρούμε χρέος της Grecoroots να τα γνωστοποιήσει και να τα μεταφέρει όπου αυτά μπορούν να πάνε.

Αποστολή μας

Στην Grecoroots, αποστολή μας είναι να βοηθήσουμε αυτούς που δεν μπορούν να έχουν, αλλά νοσταλγούν τις ελληνικές γεύσεις κι επιθυμούν τα ελληνικά προϊόντα, να προμηθευτούν τα αγαθά αυτά. Αν αγαπάτε κι εσείς την ελληνική μεσογειακή κουζίνα και τα ελληνικά ποιοτικά προϊόντα, τότε μπορείτε να είστε σίγουροι πως θα κάνουμε ό,τι καλύτερο για να σας ικανοποιήσουμε.

Η ομάδα μας


Η ομάδα της Grecoroots έχει δημιουργηθεί με κύριο σκοπό και στόχο την καλύτερη, αμεσότερη κι αποτελεσματικότερη εξυπηρέτησή σας. Στην Grecoroots πιστεύουμε πως η εμπειρία του πελάτη είναι ιδιαιτέρως σημαντική, όσο σημαντική μπορεί να χαρακτηριστεί κι η ποιότητα για ένα προϊόν.

Ένα σύνολο αρχών κι αξιών διέπουν την ομάδα της Grecoroots, σεβόμενη πάντα εσάς, τις συνεργαζόμενες εταιρείες μεταφορών, τους υπαλλήλους της, τα διοικητικά μέλη κι όλους τους εξωτερικούς συνεργάτες της. Ακολουθεί πρότυπα και κατευθυντήριες, ώστε να σας παραδώσει ένα σύνολο θετικών συναισθημάτων, γεύσεων κι εντυπώσεων. Τα προϊόντα μας θα σας ικανοποιήσουν, αφού πρώτα το κάνουμε εμείς. Η φροντίδα του πελάτη είναι αυτό που σας κάνει να νιώθετε ξεχωριστοί και σας μεταδίδει τα ένθερμα συναισθήματα της ομάδας και του τόπου μας.