Επικοινωνία
info@grecoroots.com

Τσατσάκης

http://www.tsatsakis.gr/

Η εταιρεία

Η εταιρεία ΤΣΑΤΣΑΚΗΣ Α.Ε. ξεκίνησε να λειτουργεί σαν οικογενειακή επιχείρηση το 1998 στο χωριό Σταυράκια Ηρακλείου από τα πέντε αδέρφια της οικογένειας Τσατσάκη. Τέσσερα χρόνια αργότερα η οικογενειακή επιχείρηση μεγαλώνει ιδρύοντας το πρώτο εργοστάσιο 1.200τ.μ. το 2002 στο 11o χλμ. Ε.Ο. Ηρακλείου-Μοιρών. Ένα χρόνο αργότερα λόγω της μεγάλης αποδοχής των προϊόντων της εταιρείας και της αυξημένης ζήτησης τους στην αγορά, ιδρύεται ένα δεύτερο ιδιόκτητο εργοστάσιο σε σύγχρονες εγκαταστάσεις 1.700τ.μ. στο 10ο χλμ. Ηρακλείου – Μοιρών.

Η εταιρεία ΤΣΑΤΣΑΚΗΣ Α.Ε. παράγει παραδοσιακά προϊόντα αρτοποιίας (Παξιμάδια, Κριτσίνια, βουτήματα), χρησιμοποιώντας αγνές πρώτες ύλες και διαδικασίες παραγωγής και διάθεσης, που συμμορφώνονται στους κανονισμούς διαχείρισης ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων. H εταιρεία είναι πιστοποιημένη με το πρότυπο IFS (International Food Standard) με βαθμό higher level καθώς και για τα προϊόντα Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης που παράγει.

Σήμερα η εταιρεία απασχολεί σε διοικητικό και παραγωγικό προσωπικό περίπου '40' ατόμων και στα δυο εργοστάσια και τα προϊόντα της διακινούνται σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Από την αρχή της λειτουργίας της, φροντίδα του προσωπικού και της διοίκησης είναι να διατηρηθεί η παραδοσιακή και χειροποίητη μορφή των προϊόντων, η διασφάλιση της ποιότητας τους καθώς και η εξέλιξη τους με προσανατολισμό στις ανάγκες του πελάτη και της αγοράς.