Επικοινωνία
info@grecoroots.com

Stayia Farm

https://www.stayiafarm.com/

Σχετικά

Το αγρόκτημα Stayia είναι ένα μικρό οικογενειακό βιολογικό αγρόκτημα στην Εύβοια. Στόχος μας είναι να παράγουμε υγιή βιολογικά τρόφιμα, απαλλαγμένα από χημικά ζιζανιοκτόνα, φυτοφάρμακα, μυκητοκτόνα, εντομοκτόνα ή άλλες μορφές αυτοκτονιών. 

Πιστεύουμε στη βιολογική διατήρηση των φυτών και του εδάφους και σας προσκαλούμε να δοκιμάσετε τη διαφορά, από το μικρό κομμάτι του παραδείσου μας.

Εταιρικό Προφίλ

Η Stayia Farm είναι ένα μικρό οικογενειακό αγρόκτημα που παράγει βιολογικά προϊόντα. Βρίσκεται στην Εύβοια, το εύφορο νησί της Ελλάδας. Αν κι ιδρύθηκε ως εταιρεία μόλις το 2012, η Stayia Farm μεταφέρει την τεχνογνωσία και την παράδοση που μεταδίδονται από γενιά σε γενιά από τις αρχές της δεκαετίας του 1950. Η νεότερη γενιά εκπροσωπείται τώρα από δύο νέους που είναι τόσο αποφασισμένοι όσο κι αποφασιστικοί: ο λογιστής Γιάννης Καρυπίδης κι η δασκάλα του νηπιαγωγείου Σταυρούλα Θεοδώρου που προχώρησαν κι επένδυσαν στην καινοτομία και σε ένα νέο προφίλ προσέγγισης. Σήμερα, τα προϊόντα τους βρίσκονται στα ράφια κάθε διάσημου ντελικατέσεν. Ο στόχος της ομάδας Stayia Farm είναι να παράγει επιλεγμένα, υγιεινά οργανικά προϊόντα που δεν έχουν εκτεθεί σε ζιζανιοκτόνα, εντομοκτόνα ή μυκητοκτόνα. Η ομάδα της Stayia Farm αποτελείται από έμπειρους μελισσοκόμους που δουλεύουν μαζί με τη φύση και τις μέλισσες. Τα premium ακατέργαστα μέλια που συλλέγουν έχουν εξαιρετικά διακριτικά προφίλ γεύσης που είναι βέβαιο ότι θα ικανοποιήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς φίλους του φαγητού. Κάθε ένα από τα προϊόντα τους είναι πιστοποιημένο από την BioHellas, έναν αναγνωρισμένο οργανισμό ελέγχου και πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων.