Επικοινωνία
info@grecoroots.com

EU Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 49.99€

GR Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 19.99€

CH/NO/UK Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 119.99€

Όροι Επιστροφών

Πολιτική Επιστροφών

Χρησιμοποιώντας την Grecoroots.com, συναινείτε στις πρακτικές που αναφέρονται στην παρούσα Πολιτική Επιστροφών.

1. Επιστροφές προϊόντων

1.1. Τα περισσότερα από τα προϊόντα που προσφέρονται στη Grecoroots.com είναι ευαίσθητα προϊόντα κι οι επιστροφές γίνονται δεκτές ύστερα από ενδελεχή έλεγχο, καθώς υπάρχει κίνδυνος αλλοίωσης προϊόντος.
1.2. Η Grecoroots διατηρεί το δικαίωμα να μη δεχτεί κάποιο αίτημα επιστροφής ή υπαναχώρησης, εάν κριθεί πως το προϊόν έχει αλλοιωθεί έπειτα από την παράδοση του από την Grecoroots στο μεταφορέα, ή έχει χρησιμοποιηθεί, ή έχει ανοιχτεί.
1.3. Για να πληρείτε τις προϋποθέσεις για επιστροφή, το προϊόν πρέπει να είναι στην ίδια κατάσταση όπως παραδίδεται από την Grecoroots και να υπάρχει το αντίστοιχο παρασταστικό αγοράς (απόδειξη, τιμολόγιο). Το προϊόν πρέπει να είναι στην αρχική του συσκευασία.
1.4. Σε περίπτωση επιστροφής, ο καταναλωτής επιβαρύνεται με το κόστος επιστροφής. Τυχόν αρχικές χρεώσεις αποστολής δεν επιστρέφονται.
1.5. Η Grecoroots δεν παίρνει ευθύνη στα αντικείμενα που επιστρέφονται πριν αυτά φτάσουν στο γραφείο μας.
1.6. Σε περίπτωση ελαττωματικών προϊόντων, η Grecoroots εξετάζει το ζήτημα. Εάν φέρει την ευθύνη, τότε πρέπει να παραδώσετε τα ελαττωματικά προϊόντα στην εταιρεία μεταφοράς της επιλογής μας κι αναλαμβάνουμε το κόστος μεταφοράς για την επιστροφή. Εάν παραδώσετε σε κάποιον μεταφορέα της επιλογής σας, επιβαρύνεστε με το κόστος επιστροφής.

2. Επιστροφές χρημάτων

2.1. Σε περίπτωση επιστροφής προϊόντος, η Grecoroots επιθεωρεί, κατά τη διακριτική της ευχέρεια, το επιστρεφόμενο προϊόν και σας ενημερώνει για την έγκριση ή την απόρριψη της επιστροφής χρημάτων, ή την έκδοση πιστωτικού σημειώματος.
2.2. Εάν το αίτημα εγκριθεί, πίστωση για την τιμή της αγοράς, εξαιρουμένων των χρεώσεων αποστολής/παράδοσης, θα εφαρμοστεί αυτόματα, εντός ορισμένων ημερών.
2.3. Εάν το αίτημα απορριφθεί, τότε δεν θα υπάρξει επιστροφή χρημάτων ή έκδοση πιστωτικού σημειώματος.
2.4. Στην περίπτωση επιστροφής ελλατωματικού προϊόντος για το οποίο η Grecoroots φέρει ευθύνη, πίστωση για την τιμή της αγοράς, εξαιρουμένων των αρχικών χρεώσεων αποστολής, θα εφαρμοστεί αυτόματα, εντός ορισμένων ημερών.
2.5. Σε περίπτωση πίστωσης μέσω τρίτου συνεργαζόμενου παρόχου πληρωμών (PayPal, πιστωτική κάρτα, κτλ), είναι πιθανό να επιβαρυνθείτε με έξτρα χρεώσεις προμήθειας από το συγκεκριμένο πάροχο. Η Grecoroots δε φέρει ευθύνη για τη διαδικασία αυτή.

3. Πολιτική υπαναχώρησης

3.1. Σύμφωνα με την ΟΔΗΓΙΑ 2011/83/EC της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο αγοραστής διατηρεί το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την αγορά του εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παράδοσης.
3.2. Για να είναι η υπαναχώρηση έγκυρη, ο αγοραστής πρέπει να επικοινωνήσει με την Grecoroots με email ή μέσω τηλεφώνου εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παράδοσης της παραγγελίας. Διαφορετικά, η δήλωση υπαναχώρησης μαζί με το προϊόν που επιθυμεί ο αγοραστής να επιστρέψει, πρέπει να σταλθούνε στην Grecoroots εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών. Η επιστροφή πρέπει να σταλθεί στα κεντρικά γραφεία μας, Πτεράρχου Θέμελη 7, Τ.Κ. 54248, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα.
3.3. Η Grecoroots σας ενημερώνει ότι τα προϊόντα που μπορεί να υποβαθμιστούνε, είναι ευπαθή ή ευαίσθητα, εξαιρούνται με νόμο από το δικαίωμα υπαναχώρησης.
3.4. Σε περίπτωση επιστροφής, προϊόντων που δεν εξαιρούνται, ο πελάτης επιβαρύνεται το κόστος επιστροφής.
3.5. Για να είναι δυνατό για υπαναχώρηση, το προϊόν πρέπει να είναι στην ίδια κατάσταση όπως παραδόθηκε από την Grecoroots. Το προϊόν πρέπει να είναι στην κανονική του συσκευασία και να φέρει το παρασταστικό αγοράς (απόδειξη, τιμολόγιο).
3.6. Θα εφαρμοστεί πίστωση αυτόματα, εντός ορισμένων ημερών. Σε περίπτωση πίστωσης μέσω τρίτου συνεργαζόμενου παρόχου πληρωμών (PayPal, πιστωτική κάρτα, κτλ), είναι πιθανό να επιβαρυνθείτε με έξτρα χρεώσεις προμήθειας από το συγκεκριμένο πάροχο. Η Grecoroots δε φέρει ευθύνη για τη διαδικασία αυτή.

4. Δωροκάρτες

4.1. Δεν είναι δυνατή η επιστροφή δωροκαρτών. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία για οποιαδήποτε διευκρίνιση.