Επικοινωνία
info@grecoroots.com

Τρόποι Πληρωμής

Τρόποι πληρωμής

Χρησιμοποιώντας την Grecoroots.com, συναινείτε στις πρακτικές που αναφέρονται στην παρούσα Πολιτική Πληρωμών.

1. Γενικά

1.1. Κατά την πληρωμή με όλες τις πιστωτικές κάρτες κι εάν επιλεγεί το Ευρώ( €), ο πελάτης δε θα επιβαρυνθεί με προμήθεια συναλλάγματος.

2. Πληρωμή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα

2.1. Στην Grecoroots.com μπορείτε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας πραγματοποιώντας πληρωμή μέσω της πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης σας κάρτας. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δέχεται όλες τις κάρτες Visa, MasterCard, Maestro, Diners και AMEX. Η Grecoroots φροντίζοντας για τη μέγιστη ασφάλεια των συναλλαγών σας, σας ανακατευθύνει στο ασφαλές περιβάλλον της συνεργαζόμενης τράπεζας, στην οποία ολοκληρώνετε τη διαδικασία των πληρωμών σας.
2.2. Για τις αγορές με πιστωτική/χρεωστική κάρτα θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε τον αριθμό της κάρτας σας, την ημερομηνία λήξης της, καθώς επίσης και τον 3ψήφιο αριθμό ασφαλείας(CVV2) που αναγράφεται στο πίσω μέρος της κάρτας σας.
2.3. Τα παραπάνω στοιχεία της κάρτας σας δεν κρατούνται στις βάσεις δεδομένων της Grecoroots.com.

3. Πληρωμή με Paypal

3.1. Επιλέγοντας να ολοκληρώσετε την πληρωμή σας μέσω PayPal ανακατευθύνεστε αυτόματα στο περιβάλλλον της PayPal. Εκεί πραγματοποιείτε τη συναλλαγή κι εξόφληση της παραγγελίας σας.

4. Τραπεζική μεταφορά

4.1. Για παραγγελίες που αφορούν στην Ελλάδα, δίνεται η δυνατότητα πληρωμής με τραπεζική μεταφορά. Μπορείτε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά κι εμείς να σας καθοδηγήσουμε σχετικά με τη διαδικασία πληρωμής. Παρακαλούμε, όπως επικοινωνήσετε στο (0030) 2310 307 950, εργάσιμες ημέρες (πλην αργιών) κι ώρες 10.00-18.00 UTC+2. Επικοινωνήστε μαζί μας.