Επικοινωνία
info@grecoroots.com

EU Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 49.99€

GR Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 19.99€

CH/NO/UK Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 119.99€

Minoan Gaia

http://www.minoangaia.gr/

Ποιοι είμαστε

Η Minoan Gaia είναι μια νέα κρητική επωνυμία, η οποία έχει ως όραμά της την προβολή της Κρητικής πολιτισμικής – γαστρονομικής πρότασης ζωής διεθνώς και την προώθηση ποιοτικών κρητικών παραδοσιακών προϊόντων.

Η μοναδικότητα των προϊόντων της έγκειται στο γεγονός ότι είναι απολύτως υγιεινά, φυσικά, αυθεντικά και διακρίνονται για την υψηλή τους ποιότητα. Επιπλέον, διαθέτουν βραβευμένες, καινοτόμες συσκευασίες για τις οποίες πηγή έμπνευσης και δημιουργίας αποτελεί ο Μινωικός πολιτισμός και πιο συγκεκριμένα η Μεγάλη Θεά των Μινωιτών, η Μητέρα – Γη, από την οποία και προκύπτει η επωνυμία των προϊόντων τους, ΜΙΤΕRRA.

Με όραμα τη διάδοση του Μινωικού πολιτισμού, αλλά και της Κρητικής γαστρονομικής πρότασης ζωής, η Minoan Gaia συνδέει την παράδοση με την τεχνογνωσία και την καινοτομία. Χρησιμοποιώντας τοπικές ποιοτικές πρώτες ύλες δημιουργεί προϊοντα που προωθούν τον πολιτισμό και τη γαστρονομία της Κρήτης.

Brand name

H επωνυμία της εταιρείας MINOAN GAIA, συνδέεται με μια σημαντική ιστορία πίσω από το όνομά της, η οποία προέρχεται από την ελληνική μυθολογία κι ιστορία κι υποδηλώνει την προέλευση και τα χαρακτηριστικά της.

Η Μινωική περίοδος και πιο συγκεκριμένα η Γη του Μίνωα εκφράζει ένα πολύ σημαντικό σταθμό της ελληνικής ιστορίας και πιο συγκεκριμένα του ελληνικού πολιτισμού και αφορά τις απαρχές αυτού.

Μέσω της προώθησης του μύθου και της ιστορίας της Γης του Μίνωα, η πρόθεση της MINOAN GAIA είναι να εξοικειώσει τους καταναλωτές με την ελληνική ιστορία και να προάγει την ποιότητα και ταυτότητα των κρητικών προϊόντων.

Ο Μινωικός πολιτισμός κι η γραφή Γραμμική Β’ αποτέλεσε την πηγή έμπνευσης και δημιουργίας του λογοτύπου της εταιρείας MINOAN GAIA, ενώ η Μεγάλη Θεά των Μινωιτών, η Μητέρα – Γη, ήταν η πηγή έμπνευσης για το δημιουργικό των συσκευασιών αλλά και την επωνυμία των προϊόντων της, ΜΙΤΕRRA