Επικοινωνία
info@grecoroots.com

Greenolia

https://greenolia.gr/

Οι άνθρωποι 

Ο Απόστολος Γκλέτσος έζησε ένα μεγάλο μέρος της επαγγελματικής του ζωής ως πιλότος στην πολεμική αεροπορία. Για πολλά χρόνια, οι οικογενειακοί ελαιώνες αποτελούσαν απλώς το φόντο των αναμνήσεων της παιδικής του ηλικίας. Κάποια στιγμή όμως, άρχισαν να παίρνουν στο μυαλό του το σχήμα μιας εναλλακτικής επαγγελματικής -και απρόσμενα γοητευτικής- προοπτικής. Το όραμά του, αλλά και την αγάπη του για τη φύση και τον πολύτιμο καρπό της μοιράστηκε η Κερασία Σκιαθίτη, με διαφορετικό και εξαιρετικά χρήσιμο για το εγχείρημά τους υπόβαθρο, ως χημικός. Κάπως έτσι ξεκίνησε η Greenolia, μια οικογενειακή επιχείρηση που σταδιακά μεγάλωσε, υποδεχόμενη στην ομάδα της και άλλους με το ίδιο όραμα και την ίδια αγάπη για την ελιά και την παραγωγή της.

Η φιλοσοφία

Πίσω από το όνομα Greenolia βρίσκεται πρώτα απ’ όλα η αγάπη μας για την ελληνική φύση. Από αυτήν ξεκινάμε, αυτήν σεβόμαστε και αυτήν υπηρετούμε. Καλλιεργούμε οι ίδιοι τους ελαιώνες μας. Συνεργαζόμαστε επίσης με επώνυμους πιστοποιημένους καλλιεργητές, ελαιοτριβείς και τυποποιητές που μοιράζονται τα ίδια ποιοτικά πρότυπα με εμάς. Η γευστική και υγιεινή διατροφή αποτελεί πάθος μας. Γι’ αυτό και θέλουμε να προσφέρουμε στον καταναλωτή ένα τίμιο προϊόν, που θα του εμπνέει εμπιστοσύνη και θα του επιτρέπει να το περιλαμβάνει στην καθημερινότητά του, απολαμβάνοντας την ξεχωριστή ποιότητα και την ιδιαίτερη αξία του.

Η γη

Για τη Greenolia η ελληνική γη είναι πολύτιμη και μοναδική. Αυτή μας την πεποίθηση θελήσαμε να εκφράσουμε μέσα από τις συσκευασίες μας, με εικόνες χαρακτηριστικά ελληνικές, ιδιαίτερες, ποιοτικές. Το ταξίδι των προϊόντων μας ξεκινά από τους οικογενειακούς ελαιώνες της περιοχής της Στυλίδας, στις παρυφές του βουνού Όθρυς, με ελιές της ποικιλίας Αμφίσσης (Κονσερβολιά). Συνεργαζόμαστε επίσης με μικρούς ελαιώνες της Πελοποννήσου – μιας από τις μεγαλύτερες ελαιοπαραγωγικές περιοχές της Ελλάδας με την περίφημη ποικιλία Κορωνέικη, με τους παραγωγούς των οποίων μοιραζόμαστε την ίδια φιλοσοφία και τα ίδια υψηλά πρότυπα σε σχέση με την ποιότητα που επιζητούμε για τα προϊόντα μας.