Επικοινωνία
info@grecoroots.com

EU Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 49.99€

GR Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 19.99€

CH/NO/UK Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 119.99€

Συχνές Ερωτήσεις

Συχνές ερωτήσεις

 1. Πώς μπορώ να παραγγείλω;
  Στην Grecoroots.com μπορείτε να επιλέξετε τα αγαπημένα σας προϊόντα ανάμεσα από μια πληθώρα ελληνικών αντικειμένων. Μπορείτε να βρείτε προϊόντα στην αρχική μας σελίδα και στις κατηγορίες ή/και υποκατηγορίες. Μπορείτε να αγοράσετε τα αγαπημένα σας προϊόντα κάνοντας κλικ σε αυτά και να τα προσθέσετε στο καλάθι. Στη συνέχεια, ολοκληρώνετε την αγορά σας στο check out.
 2. Πρέπει να δημιουργήσω λογαριασμό για να αγοράσω στην Grecoroots.com;
  Η εγγραφή είναι προαιρετική. Μπορείτε να ολοκληρώσετε την αγορά σας ως "επισκέπτης", χωρίς να δημιουργήσετε λογαριασμό.
 3. Αποστέλλετε διεθνώς;
  Αποστέλλουμε στην Ελλάδα, σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και σε χώρες εξωτερικού. Παρακαλούμε, ελέγξτε την Πολιτική Αποστολών μας.
 4. Ποιες μεθόδους πληρωμής δέχεστε;
  Στην Grecoroots.com μπορείτε να πληρώσετε με χρεωστική/πιστωτική ή προπληρωμένη κάρτα (MasterCard, Visa, Maestro, AMEX, Diners) ή μέσω PayPal. Για παραγγελίες εντός Ελλάδος, πραγματοποιούνται και τηλεφωνικές παραγγελίες, οι οποίες ολοκληρώνονται με τραπεζική κατάθεση. Ελέγξτε τους Τρόπους Πληρωμών μας.
 5. Είναι ασφαλές να ψωνίζετε online στην Grecoroots.com;
  Δεν υπάρχει τίποτα να φοβηθείτε. Είτε πληρώνετε μέσω κάρτας είτε μέσω PayPal, σας ανακατευθύνουμε στο ασφαλές περιβάλλον της συνεργαζόμενης τράπεζάς μας ή στην πλατφόρμα PayPal. Ελέγξτε τους Τρόπους Πληρωμών μας.
 6. Πόσο κοστίζουν τα έξοδα αποστολής;
  Το κόστος αποστολής ποικίλλει. Η διεύθυνση παράδοσης και το συνολικό βάρος της παραγγελίας σας καθορίζουν το κόστος παράδοσης. Παρακαλώ, ελέγξτε την Πολιτική Αποστολών.
 7. Ποιος είναι ο χρόνος παράδοσης μιας παραγγελίας;
  Ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης είναι έως δεκαπέντε εργάσιμες ημέρες από την ημέρα της επιτυχούς παραγγελίας σας. Παρακαλώ, ελέγξτε την Πολιτική Αποστολών μας.
 8. Μπορώ να αλλάξω την παραγγελία μου;
  Μπορείτε να αλλάξετε την παραγγελία σας πριν αυτή αποσταλεί. Επομένως, σε αυτήν την περίπτωση επικοινωνήστε μαζί μας το συντομότερο δυνατό στο email μας info@grecoroots.com.
 9. Μπορώ να ακυρώσω την παραγγελία μου;
  Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας πριν αυτή αποσταλεί. Επομένως, σε αυτήν την περίπτωση επικοινωνήστε μαζί μας το συντομότερο δυνατό στο email μας info@grecoroots.com. Παρακαλώ, ελέγξτε τους Όρους και Προϋποθέσεις μας.
 10. Μπορώ να αλλάξω τη διεύθυνση παράδοσης;
  Μπορείτε να αλλάξετε τη διεύθυνση παράδοσης πριν αποσταλεί η παραγγελία σας. Επομένως, σε αυτήν την περίπτωση επικοινωνήστε μαζί μας το συντομότερο δυνατό στο email μας info@grecoroots.com.
 11. Έλαβα ένα ελαττωματικό προϊόν. Τι πρέπει να κάνω?
  Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος, ανατρέξτε στην Πολιτική Επιστροφών.
 12. Τι είναι τα «cookies» και γιατί πρέπει να τα αποδεχτώ;
  Παρακαλώ, ελέγξτε την Πολιτική Απορρήτου μας.