Επικοινωνία
info@grecoroots.com

EU Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 49.99€

GR Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 19.99€

CH/NO/UK Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 119.99€

2+1 μυστικά για να αυξήσετε την ενέργειά σας στο γραφείο

30/09/2021
από Greco Roots

Καθώς δεν μπορείτε να αποφύγετε την καθιστική εργασία όταν εργάζεστε στο γραφείο, πόνοι στον αυχένα και την πλάτη είναι πιθανό να προκληθούν. Πώς μπορούμε να μειώσουμε όλα αυτά τα ζητήματα που επηρεάζουν την υγεία μας και να ενισχύσουμε την ενέργειά μας στην εργασία;

Τα μυστικά είναι τα εξής:

1. Ξεκινήστε το περπάτημα

Ακόμα και για εσάς, που προπονείστε συστηματικά, είναι δύσκολο να αντικαταστήσετε 8-9 ώρες καθιστικής εργασίας με μισή ώρα καθημερινής άσκησης. Θα ήταν ιδανικό για εσάς να ασκείστε για μία ώρα την ημέρα. Ξέρουμε... σε μερικούς από εσάς φαντάζει αδύνατο. Μυστικό: όταν βρίσκεστε στο γραφείο, φροντίστε να σηκώνεστε και να περπατάτε για 5 λεπτά κάθε μία ώρα. Το περπάτημα και οι διατάσεις για 5 λεπτά, είναι ένα καλό ποσοστό αν θέλετε να αποφύγετε τυχόν παρενέργειες της καθιστικής εργασίας. Το να κάθεστε πολλές ώρες επηρεάζει την κυκλοφορία του αίματος κι αυτό μπορεί να οδηγήσει στην ανάπτυξη καρδιαγγειακών παθήσεων.

2. Πίνετε νερό

Η ενυδάτωση είναι πολύ σημαντική καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας, πόσο μάλλον στη δουλειά. Η αφυδάτωση μπορεί να οδηγήσει σε πονοκεφάλους, ζάλη κι αδυναμία. Όλα αυτά προκαλούν χαμηλή απόδοση στην εργασία και μειώνουν την αποδοτικότητά σας. Μυστικό: Έχετε πάντα ένα μπουκάλι νερό δίπλα σας και πίνετε μερικές γουλιές πριν διψάσετε. Μερικές φορές, ενώ εργαζόμαστε, ξεχνάμε να πιούμε νερό. Τώρα, θα το δείτε και θα θυμηθείτε να ενυδατωθείτε.

3. Τρώτε καλά

Βεβαιωθείτε ότι έχετε ετοιμάσει το φαγητό σας από το σπίτι. Διαφορετικά, αν είστε επιρρεπείς στις λιχουδιές, πιθανότατα θα καταναλώσετε ένα ανθυγιεινό σνακ. Μυστικό: Προτιμήστε σπιτικά γεύματα ή σνακ, ρυθμίστε την ποσότητα σε ένα δοχείο τροφίμων και βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετό φαγητό, το οποίο θα καλύψει την πείνα σας όλη την ημέρα.

Δεν είναι τόσο δύσκολο, έτσι δεν είναι; Περιμένουμε τις εντυπώσεις σας!

Σχόλια

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική