Επικοινωνία
info@grecoroots.com

EU Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 49.99€

GR Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 19.99€

CH/NO/UK Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 119.99€

Belia

http://www.belia.gr/

Λίγα λόγια για εμάς

Ο ιδιόκτητος ελαιώνας της οικογένειας Στρατικοπούλου, της προσφέρει απλόχερα τον πολύτιμο καρπό του για δεκαετίες.

Δάσκαλος στο επάγγελμα αλλά κυρίως παθιασμένος ελαιοπαραγωγός, ο Νίκος Στρατικόπουλος και η κόρη του Μπέττυ (πιστοποιημένη γευσιγνώστρια ελαιολάδου), φροντίζουν αυτόν τον σχετικά νέο ελαιώνα (μόλις 50 ετών περίπου) όχι γιατί χρειάζεται αλλά γιατί αγαπούν τον τόπο τους και τη γη τους. Με βαθύ σεβασμό στη συσσωρευμένη γνώση γενεών, την εξειδικευμένη καθοδήγηση έμπειρων γεωπόνων αλλά κυρίως με απόλυτη αφοσίωση στην προστασία του περιβάλλοντος, αυτοί οι δύο άνθρωποι παράγουν το ασυναγώνιστο ελαιόλαδο Beliá εδώ και πολλά χρόνια.

Ο Γιώργος, παιδικός φίλος της Μπέττυς, με εμπειρία στις πωλήσεις αλλά και λάτρης της φύσης και της υγιεινής διατροφής, ένωσε της δυνάμεις του μαζί της για την προώθηση αυτού του μοναδικού προϊόντος.

Ο ελαιώνας μας

Ο ιδιόκτητος ελαιώνας μας, βρίσκεται έξω από το ορεινό χωριό Μουζάκι στο νομό Μεσσηνίας, στη νοτιοδυτική Πελοπόννησο.

Ο ελαιώνας μας καλλιεργείται με οικολογικό τρόπο. Σε υψόμετρο 500 μέτρων και απόσταση μόλις 12 χλμ. από τη θάλασσα, η χρήση φυτοφαρμάκων και άλλων χημικών είναι αχρείαστη. Καλλιεργούμε μόνο την Κορωνέικη ποικιλία, η οποία παρά τη σχετικά μικρή της απόδοση σε ποσότητα, θεωρείται από πολλούς ως ο βασιλιάς των ελαιοπαραγωγών ποικιλιών όσο αφορά την ποιότητα.

Τα ελαιόδεντρα μας ωφελούνται για την ανάπτυξή τους από το μοναδικό μικροκλίμα και το εύφορο έδαφος αυτής της ευλογημένης περιοχής της Ελλάδας. Η μόνιμη παρουσία μελισσιών μέσα στο χωράφι μας (μία φυσική απόδειξη ενός υγειούς περιβάλλοντος), εγγυάται πως όλα τα αρώματα των αγριολούλουδων και βοτάνων της περιοχής μεταφέρονται στα ελαιόδεντρα μας.