Επικοινωνία
info@grecoroots.com

EU Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 49.99€

GR Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 19.99€

CH/NO/UK Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 119.99€

Beikers

https://beikers.com/

Η Ιστορία μας...

Όλα ξεκίνησαν με τη φιλοσοφία της ανάπτυξης χειροποίητων, ποιοτικών προϊόντων που συνδυάζουν την τέχνη της παραδοσιακής αρτοζαχαροπλαστικής και της τεχνολογίας τροφίμων. Προσπαθούμε συνεχώς να αναπτύσσουμε, να παράγουμε και να προωθούμε προϊόντα υψηλής θρεπτικής αξίας, διασφαλίζοντας την υψηλότερη δυνατή ποιότητα.

Στόχος μας είναι να παράγουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας, ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς πελάτες, πάντα με σεβασμό στις διατροφικές αξίες και τις ανάγκες εκείνων όσων μας έχουν επιλέξει. Μόλις δοκιμάσετε ένα από τα προϊόντα μας, θα θελήσετε να τα δοκιμάσετε όλα!

Το όραμα μας...

Επιτάχυνουμε την ανάπτυξη που βασίζεται στον καταναλωτή, υιοθετώντας μια ευρύτερη προσέγγιση για το τρόφιμο, την εξισορρόπηση των επενδύσεών μας, με εμπορικά σήματα, τη μετατροπή του μάρκετινγκ και την επένδυση σε βασικές και παρακείμενες αγορές.

Κατασκευάζουμε μια κερδοφόρα κουλτούρα ανάπτυξης που αξιοποιεί αποτελεσματικότερα την τοπική εμπορική εμπειρία, επενδύει σε ταλέντο και βασικές ικανότητες, ενώ παράλληλα δίνει τη δυνατότητα στην επιχείρηση να κινηθεί με μεγαλύτερη ταχύτητα κι ευελιξία.

Δεν υπάρχουν προϊόντα Κάτω από αυτήν την Κατηγορία.