Επικοινωνία
info@grecoroots.com

EU Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 49.99€

GR Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 19.99€

CH/NO/UK Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 119.99€

Η Grecoroots στην CureCancer

10/06/2022
από Greco Roots

Η Grecoroots, το διαδικτυακό ελληνικό deli, μεταδίδει την ελληνική κουζίνα και γεύσεις και την ελληνική γαστρονομική κληρονομιά παγκοσμίως. Στο e-shop της Grecoroots, www.grecooots.com, μπορείτε να βρείτε μια πληθώρα βιολογικών, vegan και συμβατικών προϊόντων που προέρχονται αποκλειστικά από Έλληνες παραγωγούς. Η ιδέα της εταιρείας μας βασίζεται σε προϊόντα υψηλής ποιότητας -τρόφιμα και καλλυντικά-, τα οποία ο καθένας μπορεί να έχει στην πόρτα του μόνο με ένα κλικ.

Στην εταιρεία μας, πιστεύουμε ακράδαντα ότι προϊόντα υψηλής ποιότητας σημαίνει υψηλό επίπεδο διαβίωσης.

Ειδικά, όταν πρόκειται για έναν ασθενή, το να τρώει «καλά» είναι απαραίτητο. Έτσι, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε μία νέα συνεργασία με μια εταιρεία που δημιουργήθηκε για να βοηθήσει, να υποστηρίξει και να ενθαρρύνει τους ανθρώπους που έχουν διαγνωστεί με καρκίνο, την CureCancer! 

Η CureCancer έχει αναπτύξει μια διαδικτυακή πλατφόρμα όπου οι γιατροί και οι ασθενείς μπορούν να έχουν άμεση επικοινωνία προκειμένου να συζητήσουν κι αναπτύξουν θέματα που αφορούν στην αντιμετώπιση του καρκίνου. Η CureCancer σε συνεργασία με την Grecoroots, με γνώμονα τις ανάγκες των ασθενών με καρκίνο κι αντιλαμβανόμενοι τις απαιτήσεις που χρήζει η ασθένεια αυτή, συμβάλλουμε ενεργά στις απαιτούμενες διατροφικές συνήθειες που επιβάλλονται, προσφέροντας προϊόντα υψηλής ποιότητας και συμβάλλοντας στην υγεία των ασθενών.


Σχόλια

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική